Benxi
Bezoek adres:
Rossinistraat 3
5344AK
Tel.nr. Algemene zaken
Bedrijfsleider
06-40816360
Bijna 150 vrijwilligers actief voor Voedselbank Oss en Omgeving
Kerstactie 2019

Overweldigend is de steun die de Voedselbank voor Oss en Omgeving 14 december krijgt. Buiten de veertig vrijwilligers van de Voedselbank hebben meer dan 100 mensen zich gemeld om deze dag actief te zijn. Het zijn politici uit de regio, docenten van de Maaslandcollege, vrienden van vrijwilligers van de Voedselbank, de leden van Lady’s Circle Oss en mensen die zich spontaan hebben aangemeld. Campagneleider Henk Snijders zegt geroerd te zijn door het enthousiasme van de mensen.

Op het moment dat de eerste gedachten over de actiedag opborrelde, wist ik direct dat we hulp nodig zouden hebben. ,,We vragen door het jaar heen al erg veel inzet van onze vrijwilligers, dan kun je wel vragen of ze zich wat extra uren op zo’n dag inzetten, maar om daar alle supermarkten die ik in  gedachte had mee te bemensen was onmogelijk. We schreven dus organisaties aan en vroegen vrienden en kennissen.”

Al gelijk kwamen de aanmeldingen binnen en ze blijven nog steeds binnenstromen. Daardoor kunnen we de tijdsblokken waarin we deze mensen inzetten kort maken. ,,De Voedselbank is blij met alle steun en we bedanken iedereen die zich inzet voor ons. We merken dat de Voedselbank leeft in de regio en dat is mooi.”