Benxi
Bezoek adres:
Rossinistraat 3
5344AK
Tel.nr. Algemene zaken
Bedrijfsleider
06-40816360
Elf voedselboxen bij Osse bedrijven
Kerstactie 2019

Bij elf  Osse bedrijven staan tot en met 20 december voedselboxen. Aan de werknemers wordt gevraagd ze met houdbare producten te vullen. Deze komen ten goede aan de Voedselbank voor Oss en omgeving. De bedrijvenactie is een aanvulling op de grote actiedag van zaterdag 14 december bij tien supermarkten in de regio.

Voorzitter Bert Elberse is tevreden over de medewerking van het Osse bedrijfsleven. ,,We zijn kort geleden gestart met het benaderen van bedrijven.” Er zijn dertig ondernemingen aangeschreven. ,,Dan is een respons van elf een prachtig resultaat”, en er zijn volgens Elberse nog bedrijven die de Voedselbank op een andere manier steunen. Zo hebben DRT Vloeren en Fysicon besloten voedsel te kopen voor de Voedselbank en hebben Heesen Yachts Oss en Bouwbedrijf Berghege een bedrag over gemaakt.  En op een afdeling van MSD is spontaan een inzamelingsactie gestart.

Elberse ziet steeds meer dan het Osse bedrijfsleven de Voedselbank een warm hart toedraagt. ,,Daar zijn we blij over. Dat betekent dat we als maatschappelijk organisatie onze boodschap goed uitdragen en de bedrijven ons vertrouwen als een solide partner.”

Nu is het aan de medewerkers van de bedrijven om de boxen te vullen. De deelnemende bedrijven zijn: Hendriks Bouw en Ontwikkeling, Synthomer, Chemetall BASF, Van den Broek Systemen, Renewi Nederland, CCL Label Oss, Kemkens, Muller Bouw, Hart for her en Acket kartonnage.