Benxi
Bezoek adres:
Rossinistraat 3
5344AK
Tel.nr. Algemene zaken
Bedrijfsleider
06-40816360
Spetterende actie voor slechts twee euro
Publicaties

Etos Berghem in actie voor de Voedselbank Oss en Omgeving

BERGHEM/OSS – Verzorgingsproducten zijn best prijzig en schaars bij de Voedselbank. Maar o zo gewild bij de klanten van de Voedselbank. Johan van Wiggen (winkelmanager) van de Etos in Berghem bedacht samen met zijn collega’s een leuke actie voor de Voedselbank. Klanten kunnen een toilettasje met verzorgingsproducten kopen voor 2 euro. Als Etos-winkel legt eigenaar Rodney van der Burgt daar ook nog een bijdrage bij en zo krijgen de klanten van de Voedselbank een gewilde aanvulling op het Voedselpakket.

In principe verstrekt de Voedselbank alleen voedsel, maar voor verzorgingsproducten wordt graag een uitzondering gemaakt. Een douchegel of tandpasta is toch een behoorlijke uitgave als je toch moeilijk rondkomt. Vandaar dat de Voedselbank Oss zeer blij is met het initiatief van de Etos in Berghem. We hopen dat veel klanten van de drogist twee euro over hebben voor het goede doel en de Voedselbank over een tijdje alle pakketten extra kan vullen met een gevuld toilettasje.

Johan van Wiggen hoopt dat de actie aanslaat. Hij zegt graag iets over te hebben voor mensen die moeilijk kunnen rondkomen. ,,Als onze  klanten een deel betalen, dan legt Etos Berghem zonder problemen ook een deel bij. Het zou mooi zijn als we rond Sinterklaas of Kerstmis ieder pakket van de Voedselbank iets extra’s kunnen geven. In het toilettasje zitten een doucheschuim, een shampoo, tandpasta en een pakje zakdoeken, ter waarde van 3,98 euro.”

Bij de Voedselbank voor Oss en Omgeving krijgen wekelijks rond de 205 huishoudens een voedselpakket.  Daarmee worden tegen de 700 mondjes gevoed. Bijna zestig vrijwilligers zijn iedere week in de weer op de pakketten samen te stellen en uit te reiken.