Benxi
Bezoek adres:
Rossinistraat 3
5344AK
Tel.nr. Algemene zaken
Bedrijfsleider
06-40816360
Voedselbank Oss en Omgeving viert ook kerstmis
Nieuws, Publicaties

Tegen het eind van het jaar genieten de vrijwilligers van de Voedselbank ook van kerstkransjes en oliebollen. Onze dienstverlening ziet er daarom rond de feestdagen anders uit.

  • Op donderdag 19 december krijgen de klanten een voedselpakket voor twee weken. ‘We geven deze week een extra feestelijk en royaal pakket mee. Dat wordt nog eens aangevuld met een kerstpakket dat Unilever aan alle klanten van de Voedselbank geeft. Voor de klanten is het raadzaam extra tassen mee te nemen.
    19 december is de laatste uitgifte van 2019.
  • Op donderdag 26 december is de Voedselbank gesloten. Deze dag zijn de vrijwilligers thuis onder de kerstboom om te genieten van een welverdiende rust. Alle andere weken zetten zij zich voor meer dan 100 procent in voor de Voedselbank.
  • De eerste uitgifte van 2020 is op vrijdag 3 januari. Voor een keer is de uitgifte op vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur. We verschuiven een dag omdat we anders de pakketten niet op tijd kunnen klaarmaken. De vrijwilligers van de Voedselbank gaan op 2 en 3 januari hard werken om alles op tijd klaar te hebben.

Vanaf week 2 in 2020 is alles weer bij het oude en is de uitgifte gewoon op donderdag. 9 januari zijn wij onze klanten weer gewoon vanaf 13.30 uur.