Benxi
Bezoek adres:
Rossinistraat 3
5344AK
Tel.nr. Algemene zaken
Bedrijfsleider
06-40816360
Zonder sponsors geen actiedag
Kerstactie 2019

De actiedag van de Voedselbank op 14 december zou onmogelijk zonder sponsors van de grond zijn  gekomen. Allereerst zijn daar natuurlijk de supermarkten en hun filiaalmanagers dan wel ondernemers die hun ruimte beschikbaar stellen en onze mensen gastvrij ontvangen. Maar er is veel meer steun noodzakelijk geweest. Zo gaat Dtv/MfM Brabant de actiedag publicitair begeleiden en de hele zaterdag live verslaan vanuit een mobiele studio in de AH aan het Burchtplein.

Verder heeft Ron Rutten van Rutten Grafisch Ontwerp de posters en banners belangeloos ontworpen en vorm gegeven. Ook onderhield hij het contact met de drukkerij Parqa in Oss. Deze heeft tegen een zeer gereduceerd tarief het drukwerk uitgevoerd. 

Alle vrijwilligers die op 14 december actief zijn rond het middaguur krijgen een lunch aangeboden die mogelijk is gemaakt door Bakkerij Lamers, de Hema en Vogels Groente en Fruit. En voor de mensen die aan het eind van de dag nog bezig zijn, verzorgt Frans van de Schoot een lekkere hap tegen een aangepaste prijs. 

Dank aan al deze organisatie, ondernemers, bedrijven en personen die de Voedselbank steunt.