Benxi
Bezoek adres:
Rossinistraat 3
5344AK
Tel.nr. Algemene zaken
Bedrijfsleider
06-40816360

Onze actie tegen Corona besmetting

Mondkapje blijft verplicht bij Voedselbank Oss 

 Het coronavirus heeft ook forse gevolgen voor de Voedselbank voor Oss en Omgeving. Maar de Voedselbank blijft open. Omdat de Voedselbank voor Oss en Omgeving al veel regels heeft ingevoerd om veilig te werken. Omdat de Delta-variant nu weer vele mensen infecteert, blijven we alert. Het mondkapje is daarom weer verplicht om te dragen. In ieder geval houden we ons ook aan de 1,5 meter maatregel net als het ontsmetten van de handen. Als we ons allemaal aan de regels houden, kunnen we de voedselpakketten blijven uitreiken. Belangrijk is en blijft om uw aan de regels te houden. 

U krijgt  een mondkapje van ons. Omdat testen ook zeer belangrijk is en blijft, zijn er voortaan voor iedere klant zelftesten verkrijgbaar bij de Voedselbank. Alleen als we allemaal voorzichtig zijn, blijven we gezond. En natuurlijk geldt: bij klachten blijf thuis. Alle regels vindt u op het mededelingenbord bij de ingang. Ook vertellen onze vrijwilligers u de regels, volg deze op.

Het crisisteam volgt dagelijks de ontwikkelingen over het coronavirus en staat in nauw contact met het corona crisisteam van

Voedselbanken Nederland.

Help ons anderen helpen & doneer of wordt sponsor

Om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten, werken we samen met lokale organisaties die onze klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn.

Laatste nieuwsberichten

Nieuws
DE-spaarpunten

Voedselbank weer op zoek naar DE-spaarpunten Speur in keukenkastjes, lades en blikken en potjes. De ...

By Henk 7 dagen ago
Nieuws, Publicaties
Zegels en bonnen

De Voedselbank voor Oss en omgeving is weer op zoek naar DE-spaarpunten en Vega-kaarten. Hiermee ...

By Henk 4 weken ago
Nieuws, Persberichten
Duurzame sla

Sla brengt duurzaamheid binnen bij Voedselbank Oss OSS – Met de donatie van kroppen sla ...

By Henk 6 maanden ago
  • Unox
  • Infinity
  • Connection Design
  • M
  • Brand Name