Benxi
Bezoek adres:
Rossinistraat 3
5344AK
Tel.nr. Algemene zaken
Bedrijfsleider
06-40816360
Vrijwilliger worden

Wordt ook vrijwilliger!

Voedselbank Oss werkt uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers. Deze mensen vormen de motor waar de voedselbank op draait. Vanwege het ‘corona-tijdperk’ neemt de Voedselbank Oss en Omgeving even geen nieuwe vrijwilligers aan. Zodra de regels weer wat soepeler worden, gaat de Voedselbank weer nieuwe vrijwilligers werven.

Procedure

U meldt zich aan via info@voedselbank-oss.nl . Daarna volgt een eerste kennismakingsgesprek. Na dit gesprek wordt u uitgenodigd om met een paar dagcoordinatoren over de voedselbank te praten en kijken of u past in het team en of het team bij u past. De coordinatoren nemen de uiteindelijke beslissing ( zij zijn de mensen die de dagelijkse verantwoording dragen).  Daarna gaan we u inwerken gedurende een periode van 4 weken (dag per week). Binnen de voedselbank zijn diverse werkzaamheden, dit is van uitgifte, sorteren, verpakken tot aan het werken in de koelcel. Het is de bedoeling dat u met alle werkzaamheden te maken krijgt, omdat u straks ook rouleert binnen deze afdelingen. Het inwerken gebeurt op voorkeur op woensdag, mits het echt niet anders kan.

Proefperiode

Deze 4 weken is ook een soort  proefperiode. Aan het eind van deze periode beoordelen de betrokkenen gezamenlijk of voortzetting gewenst is. Indien dat het geval is wordt een vrijwilligersovereenkomst aangeboden. Kijk hier voor onze openstaande vacatures

Vragen? Neem contact op met Voedselbank Oss.