Benxi
Bezoek adres:
Rossinistraat 3
5344AK
Tel.nr. Algemene zaken
Bedrijfsleider
06-40816360
DE-spaarpunten
Nieuws

Voedselbank weer op zoek naar DE-spaarpunten

Speur in keukenkastjes, lades en blikken en potjes. De Voedselbank voor Oss en Omgeving is naarstig op zoek naar Douwe Egberts spaarpunten. Op meerdere punten in de regio staan de hele maand december inzamelboxen waar u de punten kunt doneren.

Veel Nederlanders knippen trouw de spaarpunten van de Douwe Egberts verpakkingen en bewaren deze op een vaste plek in huis, vaak gewoon in een vast blikje of los in de keukenlade. Daar vormen de bonnetjes vaak een onbestemde berg, die maar aangroeit en aangroeit. Een echte bestemming hebben de spaarpunten meestal niet. Maar u kunt er de Voedselbank goed mee helpen. Voor zo’n 600 punten krijgen we van Douwe Egberts een pak koffie. En omdat koffie een schaars product is in onze voorraad kunnen we slecht sporadisch koffie in een voedselpakket stoppen.

Daarom is deze inzamelactie zo’n mooi initiatief. In voorgaande edities wist de regio voor de Voedselbank voor Oss en Omgeving meer dan één miljoen spaarpunten in te zamelen. Daar waren we zeer blij mee en we hopen dit jaar opnieuw op een mooi resultaat. Naast de onderstaande inzamelpunten, kunt u de DE-spaarpunten ook op de Voedselbank in de Rossinistraat inleveren.

De inzamelpunten zijn

in Oss:  AH Burchtplein, AH Sterrebos, Jumbo Vierhoeksingel, Jumbo Wolfskooi, Jumbo Kard. De Jongstraat, Slagerij Arie Zeegers (Wolfskooi), de bibliotheek en Boekhandel Derijks (Walstraat 8)

in Heesch: AH (Het Dorp), Jumbo (Schoonstraat) en de bibliotheek

in Lith: Plus Supermarkt

in Ravenstein: Coop Supermarkt

in Berghem: Jumbo Mr. Gielenplein, Jumbo Burgemeester van Erpstraat en AH

in Schaijk: AH en Jumbo (Kapelanieplein)

in Nistelrode: Jumbo Parkstraat, de bibliotheek, Ceelen groente en fruit en Slagerij Van den Tillart

in Herpen: Plus supermarkt

in Vorstenbosch: Versmarkt

in Nuland : AH

In Geffen: Jumbo