Benxi
Bezoek adres:
Rossinistraat 3
5344AK
Tel.nr. Algemene zaken
Bedrijfsleider
06-40816360
Uitgifte update

Beste Klanten,

We gaan mondkapjes invoeren op de Voedselbank. De vrijwilligers dragen het al bij de uitgifte maar vanaf donderdag 8 oktober is het ook verplicht voor de klanten een mondkapje te dragen. We doen dat om het coronavirus buiten de Voedselbank in Oss te houden, zodat jullie het voedselpakket kunnen blijven ophalen. Want mochten meerdere vrijwilligers besmet worden, dan moeten we de Voedselbank mogelijk sluiten. En dat willen jullie niet, net als de vrijwilligers. Daarom: draag een mondkapje.

We snappen dat het een extra uitgave is, daarom heeft de Voedselbank extra mondkapjes ingeslagen en geeft iedere klant die geen mondkapje heeft iedere week een wegwerp mondkapje. We handhaven hier streng in: geen mondkapje dragen, is geen voedselpakket. Maar we gaan er vanuit dat ieder klant zonder problemen meewerkt en een mondkapje opzet. 

Andere maatregelen die van kracht blijven, zolang het coronavirus heerst: 

  1. Als u verkouden bent of koorts hebt, blijf thuis en regel iemand die het pakket kan ophalen. Dat mag geen inwonend gezinslid zijn. Wel even doorgeven wie er dan komt
  2. Kom in het afgesproken tijdsslot
  3. Er mag maar één persoon per huishouden naar binnen
  4. Hou binnen de Voedselbank, ook met mondkapje op, de afstand van 1,5 meter in acht
  5. U moet het gehele pakket, doos en tas, meenemen. Er mag niets worden teruggegeven
  6. Desinfecteer uw handen voordat u binnenkomt
  7.  volg de aanwijzingen van de vrijwilligers van de Voedselbank op

Als u de regels volgt dan blijft u gezond en ook de vrijwilligers. Dan kunnen wij de Voedselbank open houden. Het voedselpakket is iets anders dan u gewend bent, dat komt omdat wij niet meer alles aangeleverd krijgen. 

Met vriendelijke groet

Vrijwilligers van de Voedselbank