Benxi
Bezoek adres:
Rossinistraat 3
5344AK
Tel.nr. Algemene zaken
Bedrijfsleider
06-40816360
Veel nieuwe leden Club van 100 Voedselbank Oss en Omgeving
Nieuws

De belactie om nieuwe leden van de Club van 100 voor de Voedselbank voor Oss en Omgeving te werven is een enorm succes geworden. In totaal heeft het 66 nieuwe donateurs opgeleverd. Vrijwilligers van de Voedselbank hebben van maandag tot en met vrijdag relaties gebeld. De actie had plaats tijdens de redio-uitzending van Jolwin.nl op Mfm Brabant.

Bij de start van de actie waren er 61 leden van de Club van 100. Het doel was in ieder geval tot 100 leden te werven. Het werden er ruim meer. Enkele nieuwe leden vertelden ook in de radio-programma waarom ze de Voedselbank graag steunen. Zo zei Peter van Aar dat hij al lang geleden had beloofd het 100ste lid te worden. Daarmee wilde hij anderen uitdagen zich op te geven. Die mijlpaal is vrijdag 11 december 2020 bereikt.

De Voedselbank startte de Club van 100 op 12 februari 2018. Burgemeester Wobine Buis van Oss zette de eerste handtekening. Met de donaties kan de Voedselbank de continuïteit van de organisatie garanderen. Er worden werkelijks zo’n 200 huishoudens uit Oss, Bernheze en Landerd geholpen met een voedselpakket.

Voorzitter Piet Coolegem mocht de eindstand vrijdag 11 december rond 12.00 uur in de radio-uitzending van Jolwin.nl bekendmaken (foto). Inmiddels is de teller al weer met één lid toegenomen en er zijn nog enkele mensen die nadenken om lid te worden.