Benxi
Bezoek adres:
Rossinistraat 3
5344AK
Tel.nr. Algemene zaken
Bedrijfsleider
06-40816360
Levix schenkt Voedselbank computers
Nieuws, Persberichten

OSS – Levix opent een nieuwe computershop in Oss en schenkt gelijk de Voedselbank voor Oss en Omgeving vier moderne computers. Daar is de organisatie heel blij mee, want de apparatuur was zwaar verouderd bij de Voedselbank en zeer langzaam om mee te werken voor de vrijwilligers.

Gert-Jan Vis, directeur van Levix, zag direct dat de pc’s van de Voedselbank flink verouderd waren. Hij is blij dat hij de stichting, die wekelijks bijna 200 huishoudens met een voedselpakket steunt, kan helpen.

“Levix is graag lokaal betrokken” zegt Milou van Hassel. Zo sponsoren wij verschillende maatschappelijke ondernemingen en activiteiten. Het is belangrijk om sociaal betrokken te blijven en te delen waar mogelijk. 

Het is heel fijn dat we weer moderne appratuur hebben, stelt bestuurslid van de Voedselbank Henk Snijders. ,,Het was voor onze medewerkers vaak een crime. Voordat een computer was opgestart, kon je makkelijk twee koppen koffie hebben gedronken. We werken dan wel met vrijwilligers, maar we willen voor hen ook goede werkomstandigheden.”
Omdat de Voedselbank een beperkt budget heeft, is het mooi dat nu de computers geschonken zijn. ,,Het contact met Levix voelde direct goed. Gert-Jan Vis heeft niet alleen naar de apparatuur gekeken, maar gelijk ook ons hele netwerk doorgenomen.”

Sinds maandag 28 maart is het nieuwe Experience center van Levix in Oss geopend en is er op 2 april van 9.00 tot 17.00 uur een Experience Day in Oss. ,,Er is de afgelopen tijd keihard en met liefde en passie aan dit pand gewerkt. Tijdens de opening willen we knallen. Zo is er een racesimulator en kunnen mensen het opnemen tegen professionele E-sporters en een professionele F2 coureur. Er komen tientallen game pc’s te staan, een gamestreamer komt vertellen over zijn werk en een professional vertelt over casemodden”, zegt Van Hassel.
Deelname aan het evenement is gratis en je maakt kans op mooie prijzen zoals een gaming laptop, beeldscherm of noise cancelling headphone! Verder is er een foodtruck met rookworsten, krijgen klanten allerlei leuke goodies.